Rob Kaffa Schilders- en Onderhoudsbedrijf

Decennia vakmanschap

Sinds 1969 ben ik werkzaam als onderhoudsschilder, als broekie van 14 begonnen en in de loop der jaren kennis gemaakt met alle aspecten van het vak.

In 1997 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer, iets dat me tot op de dag van vandaag veel voldoening geeft. Het werk is afwisselend, de projecten zeer divers en van heel klein (het vernissen van een voordeur) tot het schilderen van een compleet complex van 88 woningen ( De VVE Apeldoornselaan/ Hoenderloostraat/ Van Heelsumstraat in Den Haag).

Alle klanten zijn voor mij even belangrijk. U kunt bij mij terecht voor een snelle opknapbeurt, assistentie bij het schilderen( de zaken die u zelf niet wilt/ kunt uitvoeren) maar ook voor grondig onderhoud aan uw kostbaarste bezit, uw huis!

Alle werkzaamheden worden door mij persoonlijk (mede) uitgevoerd, van het uitbrengen van de offerte tot het opleveren van de werkzaamheden.

Ik werk zowel voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, verzorgingsflats als verenigingen van eigenaren en zowel in de nieuwbouw als bestaande bouw in Den Haag en omstreken. Op verzoek is het ook mogelijk om projecten buiten de Randstad uit te voeren.

 U kunt bij mij terecht voor een vrijblijvende offerte en een gratis inspectie/ advies ter plaatse.